Tipet e aparatave te degjimit dallojne ne pamjen e tyre dhe si ata pershtaten ne veshet tuaj dhe ofrojne avatazhe te ndryshme ne varesi te madhesise, dizajnit dhe teknologjise se tyre.Shumica e stileve jane ne dispozicion me nje game te gjere ngjyrash qe i pershtaten nevojave tuaja.Ju se bashku me stafin tone profesional do te ju ndihmojne te zgjidhni stilin qe eshte i drejte per ju.

 

Mbrapa veshit (BTE)

BTE hearing aid style on ear.

  • I vendosur mbrapa veshit me nje ze te amplifikuar qe tingulli udheton permes tubit ne masen e personalizuar qe i pershtatet mire ne veshin tuaj.
  • Per shkak se jane me te medha, BTE munde te strehojne bateri te medha per jete me te gjate dhe amplifikim me te madh per njerezit me nje humbje me te rende te degjimit
  • Shumica jane te pajtueshme me paisjet ndihmese te degjimit dhe jane te pershtatshme per renje te rende dhe te thelle te degjimit

Mbrapa veshit me reciver ne kanal (RIE)

RIE hearing aid on ear.

  • Ultra-t`vogla, te lehte, me nje stil elegant i afruar mbrapa veshit qe lidhet me veshin me nje te holle gati te padukshem
  • Folesi i vogel i aparatit ofron nje tingull cilesore
  • Perfitimet perfshijne me shume tingull natyral dhe me pak okluzion(ndjenja e veshit te bllokuar) se nje aparat tradicional mbas veshit

 

Mikro komplet ne kanal te veshit(micro CIC)

CIC hearing aid on ear.

  • Aparat degjimi i bere me porosi
  • Ky aparat ultra-ivogel pershtatet shume brenda kanalit tuaj duke e bere ate te jete i padukshem
  • Pershkak qe mikrofoni eshte i vendosur ne pjesen e hapur te kanali te veshit, ky aparat ofron tingull me natyral dhe me kualitative
  • Te pershtatshem per humbje te degjimit te lehte dhe te mesme