Aparate Degjimi Beltone Amaze

Bëni çdo ditë tuajen të mahnitshme.
Çdo ditë është e mbushur me momente të veçanta që e bëjnë jetën tonë të mahnitshme. Çdo fjalë, buzeqeshje dhe tinguj shtojnë marrëdhëniet dhe përvojat tona. Beltone Amaze siguron që nuk do të humbasësh asnjë moment.

 

Zgjidhja më e plotë e aparateve të dëgjimit
Beltone Amaze do t’ju japë një përvojë mahnitëse dëgjimi në të gjitha momentet e jetës tuaj me një zë më të qartë, më të plotë dhe më të pasur.

Është plotësisht i rikarikueshëm, dhe i lehtë për t’u përdorur

Tingull mahnitës dhe natyral.
Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni tonet dhe tekstet të muzikës suaj të preferuar! Funksioni i ri i reduktimit të impulsit të zhurmës zvogëlon tingujt me zë të lartë ose të pakëndshëm, duke i bërë ato të këndshme edhe më te qartë.

Çfarë e bën cilësinë e zërit në Beltone Amaze në mënyrë të veçantë? Shikoni videon e meposhtme.

Nuk keni nevoje te blini bateri. Beltone Amaze eshte me vetekarikim. Karikimi është i thjeshtë. Vendosni aparatin tuaj të dëgjimit në kutine gjate natës dhe ata do të jenë gati përsëri në mëngjes. Nëse harroni të karikoni aparatin tuaj të dëgjimit, mos u  shqetësohuni! Me vetëm 30 minuta të karimim, Beltone Amaze ju mban mbi 8 ore bateri.

 

Aparate Degjimi