APARATE DEGJIMI

Telefono tani 0689053170

APARATET E DEGJIMIT BELTONE


Me BELTONE ju gjithmonë do të ndiheni të qetë: në shtëpi, në darkë me miqtë, në një takim pune dhe në të gjitha situatat e jetës së përditshme.

Ejani dhe na vizitoni prane klinikes sone.

Ne jemi gjithmonë të gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja, për të vlerësuar profilin tuaj të dëgjimit dhe të shpjegojë se si teknologjitë e reja mund të përmirësojë cilësinë e dëgjimit tuaj në jetën e përditshme. Aparatet e degjimit BELTONE ju mundesojne:

 • Degjim te qarte e te paster ne mjedise te zhurmshmeduke reduktuar zhurmat ne sfond
 • Permiresojne kuptueshmerine e bashkebisedimit me dy apo me shuem persona edhe ne mjedise me zhurme te forte
 • Te degjoni tingujt e bute e te ulet si pershperimat e njekohesisht te zbuse tingujt teper te larte dhe te bezdisshem

Pervec ketyre BELTONE ofron  gjithashtu zgjidhje wireless per te lidhur aparatet tuaja me burime te tejera audio si TV, celulare.

 • Rizgjoni jeten duke zbuluar tingujt që keni humbur. Beltone Trust është një përvojë krejtësisht të re për kujdesin e dëgjimit të mundshëm për ju.

  Read More
 • Çdo person është unik, dhe kështu është edhe dëgjimi i tyre. Pra a aparati i dëgjimit jo vetëm që duhet të përputhet me humbjen tuaj të dëgjimit, por gjit...

  Read More
 • Beltone Boost Max është ndihma më e re dhe më e avancuar e dëgjimit për njerëzit me humbje të dëgjimit të rëndë, duke sjellë përforcime të fuqishme, cilës...

  Read More
 • Aparate Degjimi Origin Mirë se vini përsëri në dëgjim më të mirë dhe cilësi më të mirë të jetës. Me aparatet e dëgjimit Beltone Ally, jeta mund të jetë m...

  Read More
 • Aparate Degjimi Beltone Origin është shpikur me një qëllim në imgjinatë: që t’i jep gjithkujt akses për dëgjimit më të mirë. Beltone ORIGIN e merr teknologj...

  Read More
 • Beltone Direct Line TV Link Duke lidhur aparatin tuaj me aksesoret e Beltone Direct Line, ju do te shijoni nje nivel lirie te pa provuar me pare. Kur ju shikoni televizor...

  Read More
 • Aparate Degjimi Beltone Amaze Bëni çdo ditë tuajen të mahnitshme. Çdo ditë është e mbushur me momente të veçanta që e bëjnë jetën tonë të mahnitshme. Çdo...

  Read More
Telefoni Tani