RRETH NESH

Telefono tani 0689053170

Prej 8 vitesh specialistët në klinikën Otofon kanë përmirësuar cilësinë e jetesës së qindra pacientëve në mbarë Shqipërinë përmes personalizimit dhe teknologjive të reja, duke i përputhur me stilin e jetesës së secilit person nga njëra anë dhe përmes mbështetjes së vazhdueshme nga ana tjetër. Ajo çka na dallon është profesionalizmi i lartë, me një shtrirje gjeografike në qytet kryesore të Shqipërisë: Tiranë, Durrës dhe së shpejti edhe në qytetet e tjera. Kjo, me qëllim për t’u ardhur në ndihmë pacientëve tanë aty ku ata banojnë. Stafi ynë është i trajnuar dhe i kualifikuar për t’iu përgjigjur të gjitha nevojave tuaja për të gjetur një zgjidhje që ju bën të ndjeheni mirë.

Gjithashtu, ajo që na veçon nga të tjerët është:

Pacientët tanë janë gjithmonë në qendër të vëmendjes sonë. Kjo është esenciale për ne për të siguruar shërbimet më të mira që ju të merrni funksionalitetin maksimal dhe cilësinë më të mirë të dëgjimit.

Përveç kësaj, ne ju ofrojmë teknologjinë më të mirë në treg dhe përfitimin maksimal në të dëgjuar me çmimin e zgjedhjes suaj, ku përfshihen shumë shërbime, të tilla si:

Aparate Degjimi

– Kontrolle të vazhduara

– Asistencë në dëgjim

– Asistencë në mirëmbajtje

– Asistencë në qytetet kryesore të Shqipërisë

– Bateri falas për 3 muajt e parë

Ne jemi krenarë për zgjidhje të përshtatur, teknologji të përparuar dhe cilësinë e shërbimeve që ofrojmë.

Këto janë mjete për të arritur qëllimin më të rëndësishëm: Të bëjmë njerëzit të ndihen mirë.

Telefoni Tani