Telefono tani 0689053170

Probleme me dëgjimin? Gjeni zgjidhje me Kliniken Otofon!

Prej 8 vitesh specialistët në klinikën Otofon kanë përmirësuar cilësinë e jetesës së mijra pacientëve në mbarë Shqipërinë përmes personalizimit dhe teknologjive të reja, duke i përputhur me stilin e jetesës së secilit person nga njëra anë dhe përmes mbështetjes së vazhdueshme nga ana tjetër. Ajo çka na dallon është profesionalizmi i lartë, me një shtrirje gjeografike në qytet kryesore të Shqipërisë: Tiranë, Durrës dhe së shpejti edhe në qytetet e tjera. Kjo, me qëllim për t’u ardhur në ndihmë pacientëve tanë aty ku ata banojnë. Stafi ynë është i trajnuar dhe i kualifikuar për t’iu përgjigjur të gjitha nevojave tuaja për të gjetur një zgjidhje që ju bën të ndjeheni mirë.

Stafi Yne

APARATE DEGJIMI

Cfare kane thene pacientet tane

Telefoni Tani