KUSH JEMI
 

Otofon është një kompani italo- shqiptare që ka si qëllim kryesor përmirësimin e dëgjimit të dëmtuar. Me  mjekët tanë të specializuar ORL, audiologë dhe autoprotezistë, bëjmë të mundur që nëpërmjet një diagnostikimi korrekt dhe të hollësishëm, probleme të ndyshme të dëgjimit të reduktohen dita- ditës. Përmes profesionalizmit dhe teknologjive të reja që disponojmë, mbështesim pacientët tanë në një rrugëdalje nga problemet e shkaktuara prej mosdëgjimit. Otofon është kompani lider, me një organikë të specializuar, për rregullimet e aparateve të dëgjimit dhe për dhënien e shërbimeve më efikase që kanë lidhje me to.

   Si funksionon dËgjimI?
   
 

Shpesh herë i kemi bërë pyetje vetes se si funksionon dëgjimi ynë. Natyrisht në këtë pjesë nuk do të ndalemi në detaje të hollësishme, sepse veshi edhe pse është një organ i vogël, mbart në vetvete një kompleksitet dhe rregullsi në të njëjtën kohë, në kufijtë e të paimagjinueshmes.

Veshi është një organ që luan një rol të dyfishtë. Nga njëra anë, atë të kapjes së valëve zanore dhe nga ana tjetër, nëpërmjet një sistemi timpano-osikular, atë të kodifikimit të këtyre valëve në vibracione hidrike, e më pas, në informacione elektrike, falë një rrjeti kompleks qelizash nervore të strukturuara në brendësinë e veshit të brendshëm.

   
   
 

lexo me shume...

 sherbimet e reja qe ofron klinika otofon 
 
     
 DEGJIMI JUAJ
Degjimi juaj është një pjesë kritike e shëndetin tuaj të përgjithshëm. Ashtu si ju beni kontrolle te shpeshte per syte, për tensionin e gjakut, kontroll tek dentisti, check- ape, është e rëndësishme që të planifiko një kontroll vjetor të dëgjimit.

Klinika Otofon, ofron kontrolle falas rreth degjimit tuaj, per cdo informacion ju lutemi kontaktoni me numrat tone te telefonit.
Nje informacion rreth degjimit, shkaqet qe na cojne ne nje renie degjimi, pse duhet perdorur aparatet e degjimit mund ta gjeni tek seksioni
Pyetje te Shpeshta


Nese ju keni nje humbje te degjimit, ju nuk jeni vetem. Perafersisht 10% e popullsise se Botes eshte me probleme degjimi.
 cfare tregojne studimet rreth  aparateve?
   
 
Vendosja e aparatit te degjimit permison mardheniet ne familje.
Vendosja e aparatit te degjimit redukton stresin, merzine, izolimin e te demtuarit dhe norvozizmin e tij.
Shumica e atyre qe vendosin aparate degjimi, permisojne jeten e tyre sociale.
Ata qe vendosin aparate degjimi jane me te shendetshem se ata qe nuk e bejne kete hap.
90% e perdoruesve te aparatit te degjimit raportojne nje permisim te dukshem te cilesise se jetes.
   
 Informacione te pergjithshme rreth degjimit :
   Klinikat Tona

 

--------------------------------------------------------------------
PYETJE
How can I help?    
  Fletpalosja OTOFON BROSHURE INFORMATIVE
RRETH OTOFON
 

Nese ndonje i afermi juaj, grua, femije, prind ka humbje degjimit  te patrajtuara, ka disa menyra qe te beni nje komunikim me te lehte me ta. Ketu jane disa hapa te thjeshte per te ndihmuar dhe lehtesuar komunikimin me mikun tuaj.

 

MOS
Mos e ngrini
zërin tuaj ose thërrisni, pasi kjo vetëm  do të shtrembërojnë fjalën tuaj

Mos i flisni me te gjate kohes qe ai nuk ju shikon ne  fytyren tuaj. Mos flisni me te kur jeni duke pertypur dicka, dhe  mos mbuloni gojen tuaj.

VEPRO
Merr vemendjen e tyre para fillimit te cdo bisede, dhe bej  ato te vetedijshem per cdo ndryshim teme mbrenda nje bisede.

Komunikoni atyre sesi humbja e degjimit ndikon ne biseden mes jush. Inkurajo ato te bejne kontrolle degji


   

Edhe pse shpesh here nuk e kuptojne, njerezit qe kane ulje degjimi, kane nje humbje nga te dy veshet. Nje aparat te ndihmon sikurse ashtu si syzet optike rrisin shikim nga te dy syte, vendosja e aparateve te degjimit nga te dyja anet  ju jep nje degjim me afer natyrales.

Vendosja e nje aparati mund te kerkoje nje volum me te rritur, nderkohe dy aparate kerkojne nje volum normal duke shmangur shtremberimet e tingujve apo lodhje mendore nga te degjuarit

Kenaqesia e nje degjimi me te mire te pacientit vjen me te dy veshet dhe ne menyre me natyrale sesa vetem ne njerin vesh

 

 

 

 

 

 

 


 

lexo me shume...

 

   BASHKEPUNTORET TANE
 
                                
View My Stats