Beltone Boost si cdo proteze e markes Beltone eshte prodhuar ne nje menyre te tille q tju ndihmoj ne cdo hap te jetes suaj duke perballuar me sukses cdo pengese degjimore. Kjo proteze eshte dizenjuar per ata persona qe vuajne nga renie te medha te degjimit nga ato kritiket derin te ato te thella dhe perben nje nga protezat me te fuqishme ne treg. Ne kete proteze akustike jan bashkuar bashk fuqia dhe komforti me nje pamje edhe me te pranueshme fitues i cmimit prestigjoz reddot 2015. Pervec fuqise se shtuar ne kete proteze gjejme dhe shume aplikacione qe nuk gjendeshin me pare ne modelet pararendese duke bere qe degjimi ne keta persona te jete edhe me i rehatshem duke ndihmuar ndjeshem kuptueshmerine e munguar.

      

 

Beltone Boost paraqet komunikime te permiresuara me aksesore te ndryshem

Ashtu sikurse Beltone First dhe Beltone Boost eshte nje proteze akustike e cila lehtesishte mund te lidhet me telefonat iphone dhe samsung galaxy, ipad, ipod. dhe kjo lidhje eshte e drejtepersedrejti pa qene e rendesishme ndonje aksesor shtese. Kjo fale programit te integruar HearPlus.