Shpesh here duhet bere nje kompromise me degjimin tuaj porse kjo nuk ndodh me Beltone Bold. Beltone Bold është një protezë revolucionare me një fuqi të shtuar. projektuar për të rikthyer dëgjimin e dikurshëm pavarsishtese renia juaj e degjimit është shumë e madhe.

Ndertuar per te dhene konfortin e cdo dite

Beltone Bold ka integruar teknologji të avancuara për të realizuar një dëgjim të mirë aty ku shumë të tjerë kanë hequr dorë, duke ju dhene te gjithe fuqine qe ju duhet. Përmes aplikacioneve te gjendura në këtë protezë tashmë degjimet e zërave të vështirë sic janë zërat e fëmijve apo te zogjve, madje edhe te degjuarit në ambiente te vështirë me zhurma në sfond është i mundshëm fal teknologjisë se fundit të direksionalitetit të mikrofonave.

Rezistues, kompakt i pashkaterrueshem

Beltone Bold është një aparat i ndertuar qe te duroj rrëzimeve, gerrvishtjeve madje tashme është rezistues edhe i provës së lagështirës dhe ujit kjo fal një mbështjellse te quajtur HPF80 NanoBlock™. kështuqë tashmë ju nuk keni asnjë limit ne përdorimin e një proteze akustike pavarsisht jetës që ju bëni.

Mos humbisni asgjë nga jeta juaj

Rezistenca ne Beltone Bold nderthuret me se miri me komfortin dhe fleksibilitetin e nje procesi degjimor i cili nuk ju perjashton nga asnje moment i jetes suaj aktive. Fale teknologjise se avancuar ne kete proteze edhe zhurmat tashmne nuk jane me te bezdisura. Madje pamja dhe forma e kesaj proteze nuk jane nje problem er te cilen duhet me bërë kompromise pasiqë kjo protezë qëndron ne nje menyrë shume komforte mbas veshit.