Sistemi me i mire wireless per nje aparat degjimi

Duke lidhur aparatin tuaj me aksesoret e  Beltone Direct Line,ju do te shijoni nje nivel lirie te pa provuar me pare.Kur ju shikoni televizor apo degjoni radion,

tingulli vjen direkt ne veshin tuaj. Ju mund te rregulloni nivelin e volumit sipas deshires dhe te jete sa me i rehatshem per ju, pa ndikur te  niveli televizorit qe te shqetesoni te tjeret. Mund te bashkebisedoni lirshem ne dhome duke degjuar dhe televizorin.

 

Beltone Direct Personal Audio Link (myPAL)

Teknologjia jone me e fundit eshte aksesori i quajtur, Beltone myPAL.Ky aksesor ju ndihmon te degjoni saktesisht ate cfare ju deshironi ne ambjente me zhurme si ne restorante, leksione apo mbledhje. Eshte dicka teper e vogel dhe estetike qe mund ta mbani me vete dhe ju e vendosni te personi te cilin doni te degjoni. MyPal sjell te ju qartesine e zerit te personit ne kohe reale direkt ne veshin tuaj.

Beltone MyPAL mund te vendoset dhe para nje pajisje si televizori apo radio qe zeri t’ju vije direkt ne veshin tuaj. Ju mund ta lidhni kete pajisje me Pc, iPAD apo Mp3 qe te degjoni ne menyre me te paster dhe natyrale. Kudo qe do shkoni nuk do humbisni asnje moment te bukur

Beltone Direct Line TV Link
Vendosni volumin personal sipas deshires

Beltone Direct TV Link eshte aksesori i pare me nje lidhje direkte me aparatin ne veshin tuaj per te pare telvizor.

Direct TV Link dergon tingujt me nje kualitet te larte nga televizori, radioja apo Pc ne aparatin tuaj pa ndihmen e ndonje pajisje qe ju duhet ta mbani me vete. Shijoni lirine dhe levizni ne ambjentet tuaja si ju pelqen. Dhe eshte e lehte te komunikosh me te tjeret nderkohe qe degjoni filmin apo emisionin tuaj te preferuar.

 Beltone Direct Phone Link
Celsi per te qartesuar bisedat tuaja telefonike

I vogel dhe me nje peshe pupel Beltone Direct Phone Link  kapet pas nje xhakete apo nje kemishe. Ju degjoni zilen e celularit ne veshin tuaj, thjesht shtypni butonin e pergjigjes ne aksesorin tuaj dhe bisedoni lirshem. Mbajeni telefonin ne xhep apo ne canten tuaj dhe bisedoni sikur te kishit vendosur kufje te thjeshta.


 

Beltone Direct Remote Control

Kontroll i plote, ku dhe kur tju duhet Beltone Direct Remote Control eshte nje pajisje e vogel qe ju lejon te ndryshoni programet dhe

volumin. Ka nje ekran te madh dhe butona qe kontrollohen shume lehte kur ju duhen ne çdo situate te dites. Ju mund te beni ndryshime kur ju pelqen dhe te kontrolloni lehtesisht volumin dhe programin qe po perdorni ne çdo moment te dites.